Kreativitet, Handling, Tjänstgöring & Spöken

Så vad gör man på en söndag egentligen? Jo, om man heter Daniel Olai och är 18 år så bestämmer man sig för att slå sig ned i en .. inte så bekväm datorstol för att sedan skriva om sigsjälv i 3:e person.
För att klargöra det hela; Daniel hatar CAS. Det enda som faktiskt får Daniel att slå sig ner framför datorn och skriva en dagbok om vad han har .. "gjort" .. de senaste 12 veckorna bara för att sen lämna in den till en antagligen inte fullt så glad KHT-koordinatör (Nej, kanske inte lika "kul" på svenska). Egentligen vill Daniel bara skrika i frustration tills hans båda lungor blir tillräckligt små för att åka ut genom hans näsa för att sen hoppa in i tidsmaskin som skickar honom en vecka framåt i tiden. Istället för det så sätter Daniel på lite musik. Just idag så är det ett mycket speciellt band som Daniel nyligen börjat lyssna på, han tycker att deras musik och text är faktiskt väldigt bra och vill därför dela med sig av deras musik till alla som läser hans blogg.



Thrice - All That's Left


Daniel tänkte att han först skulle lägga upp hela texten också, men efter en stunds funderande över detta så beslutade han att endast skulle ta med ett kortare utdrag från texten. Daniel kom fram till att folk ändå inte skulle intressera sig för innehållet om det var en hel text men kanske för ett mindre utdrag.

Hursomhelst:
one day the dreamers died within us
when all our answers never came
we hid the truth beneath our skin but
our shadows never looked the same

*
*

in summers past we'd challenge fate
with higher pitch and perfect aim
and standing fast, we'd radiate
a light we loved but never named
but the answers never came

and our shadows never looked the same




Over and out


Kommentarer
Postat av: S

Det som frambringar sig själv i tredje person är: vrede,frustration eller bitterhet

2008-06-02 @ 00:40:51
URL: http://paintspeeling.blogg.se
Postat av: Nika

Skulle man kunna få se hela texten? :)

2008-06-08 @ 13:40:44
URL: http://ninjh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0