5:e försöket.

Det här

Jag står på kanten nu
I mina händer bär jag
det här, vill jag släppa?

det här är snart för tungt
Det tynger mig, släppa, nu?
Nedanför ett stort hål

Ett hål så väldigt stort
Detta hål så väldigt djupt
Ett hål så väldigt mörkt

det här, om jag släpper
kan hämta up, om du vill
det är djupt, så långt ner

Jag står på kanten nu
I mina händer bär jag
det här, jag vill släppa



image5

Kommentarer
Postat av: Sanja

Då är vi två! Förkärlek är bara förnamnet. Jag blir sådär fruktansvärt entusiastisk när någon skickat ett lite längre inlägg. Läser det med ett sådant engagemang, även om det är kritik eller klagomål riktat mot mig. Det är lite kul när folk klagar och har sig, dock händer det tyvärr inte alltför ofta som jag hade önskat, ha!
Men klyschor är som du säger underskattade, anledningen är att det just låter sådär halvtöntiga. Du kunde faktist inte ha sagt det bättre! Så rätt egentligen..

Men jag tror jag bearbetar (som du så klokt återigen nämner) det jag går igenom med mitt skrivande för tillfället. Jag börjar känna att jag sakta men säkert börjar återfå suget tillbaka, iaf när jag läste dikterna härom kvällen. Jag har egentligen varit mest rädd för att ta itu med mina innersta känslor och på något sätt skjutit iväg skrivandet. Just att skjuta iväg på det här sätt som jag gort har blivit som ett slags "skyddsnät" för mig själv egentligen. Men på något sätt efter att ha fått "skriva av" mig och egentligen ta itu vad som ligger och gnager har det gjort att jag fått några tankeställare. Men jag är på god väg, eller tror iaf. Känns som det går åt rätt håll iaf.

haha, åh "gränna-bo", eller kanske är fel att kalla dig det i och med att du egentligen bara bor åt det hållet? Eller har jag fel? Men huskvarna-bo då? Klingar fint båda två faktist :) hah!
Själv bor i i den södra delen av den här staden, ljungarum för att vara mer korrekt. Det duger väl antar jag, har nära till överallt så jag ska inte klaga ^^
Men däremot måste jag klaga lite på att jag själv inte går på peset, mitt livs största misstag hitills. Måste säga att jag avundas er allihop som går där. Jag hoppas ni uppskattar den skolan tillräckligt och är tacksamma för att ni slipper tampas med ED (!!) människor hela dagen lång.
Vet inte riktigt vad som gick snett när jag försökte ta mitt förnuft till fånga och välja en klok linje. Det blev så fel med klassen, vi har verkligen noll sammanhållning.
Känns lite sådär att byta nu efter att snart ha gått ut tvåan, men jag tror jag överlever precis som med allt annat här i livet.

Hm, valborg? Helt ärligt så har jag faktist ingenting planerat än så länge. Men det lär ju dyka upp en massa ändå som det alltid gör. Hur långt är det kvar till valborg egentligen? Två veckor? Men åh, det låter faktist riktigt trevligt! Så, ja. Jag kommer nog mer än gärna och lyssnar på dig och dina dikter :) Ser faktist fram emot det, du får dock återkomma med lite mer ifo om tider etc. :)

Nu blev det ett långt inlägg, enjoy! haha
God natt och sov gott!
Puss.

2008-04-16 @ 23:05:45
URL: http://envymee.blogg.se
Postat av: Sanja

Jo men konstruktiv kritik är bra och nyttig kritik. Det gillar jag att höra. Men sen finns det ju människor som har riktigt svårt att ta kritik överhuvudtaget. Därför gäller det att kunna konsten att balansera på rätt sätt, kunna ge kritik men ändå hålla det på en vettig nivå så att inte personen i fråga känner att det blir personangrepp av något slag. Nu behöver det inte vara personangrepp man har i sikte men det kan dock missuppfattas ibland, tyvärr.

Men jag tror att det jag behövde egentligen var en knuff i baken. Jag behövde gå till grunden med vad som egentligen ligger och gnager med mitt skrivandet vilket jag också gjort nu. Jag har fått mig en liten tankeställare vilket också gjort att vissa saker klarnat och blivit mycket tydligare.
Jag känner iaf att jag är i rätt riktigt nu så nu behöver jag ge det lite tid. "Tiden läker alla sår" Ännu en underskattad klyscha. hmrf!
Och angående dina "påhopp" om man nu väljer att kalla dem de så är ingen skada skedd. Hur du reagerade är egentligen fullförståeligt. Jag hade nog reagerat lite på samma sätt. Men det är helt lugnt!

Jasså, Kaxholmen. Har aldrig riktigt varit därute någon gång men sen har jag inte heller hört så mycket om stället heller, bara att det ligger åt huskvarna-hållet. Men det låter som ett mysigt samhälle. Kan tänka mig att det är ett sånt ställe där alla känner varandra.
Jag tog körkortet den 31/1 (du kanske såg det på bdb) Det var verkligen en dag att minnas. Var länge sen som jag var så lycklig som jag var den dagen. Det gick undan faktist med mitt körkort, drygt en månad efter min 18 års dag så hade jag det i handen. Den känslan att få stiga in i bilen helt själv och bara åka iväg. Underbart! Det är särskilt vid tillfällen som dessa som jag önskat att jag bodde lite utanför stan. Då hade jag fått låna bilen lite mer plus fått köra lite mer och längre.
Men jag ska inte klaga egentligen, jag trivs här på ljungarum. Det är lugnt och fint!
Men att ha körkort är så sjukt värt egentligen.
Så om du behöver skjuts någon gång så säg till, ha!

Åh, nu gjorde du att jag blev ännu mer avundsjuk än vad jag egentligen är. Har varit på peset några ggr och jag instämmer, människorna är supertrevliga. På ett helt annat sätt jämför med människorna på ED. Jag tror att 85 % av alla som går på peset inte skulle klara av en dag på ED. Det är jag nästan helt övertygad om! Men misstag för min del är bara förnamnet, suck!

Jo men, då ses vi förmodligen på valborg. Juste, på tal om scenskräck. Jag har sådan scenskräck att det inte är sant, svimmade en gång i femman när det var en så stor publik och jag skulle uppträda. höhö! Hoppas bara inte du får ännu mer scenskräck när jag är i bland publiken. Haha! Men du klarar nog dig fint ska du se! Jag håller tummarna.
Efteråt får vi se om det blir krogen, kanske om jag får ihop ett gäng som är tillräcklig taggade för krogbesök. Det är ju alltid det där med att man "ska" och "måste" dricka under valborg. Iår så finns det inga ska och måsten för min del. Tänker ta kvällen precis som den kommer. Du kan ju alltid ta en öl efteråt för att lugna nerverna efter scenskräcken :)

2008-04-17 @ 17:31:35
URL: http://envymee.blogg.se
Postat av: Sanja

Oj, pinsamt med sådan fruktansvärt långt inlägg. Äsch, du får helt enkelt roa dig med mina låååånga inlägg. Du hade ju en slags förkärlek till det så!

2008-04-17 @ 17:32:36
URL: http://envymee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0